Opkikker Motortochten krijgen nieuw jasje

2Tires, motorbandenspecialist Almere en Mooi Zo Goed Zo schenken kinderenmotorpakken aan Stichting Opkikker. Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen waarvan één van de kinderen langdurig ziek is. Tijdens de Opkikkerdagen die zij organiseren, kunnen deze gezinnen hun zorgen even vergeten. Deze dag worden ze verrast met allerlei unieke activiteiten.

Eén van deze activiteiten is een tocht met échte motoren. Hoe stoer is dat?! Vanaf heden is het voor deze kinderen nóg stoerder om mee te rijden, want ze krijgen ook een echt motorpak aan. De motortochten van Stichting Opkikker krijgen zo letterlijk en figuurlijk een nieuw jasje!

Wesley van Beek, facilitair manager bij Stichting Opkikker, is erg blij met de aangeboden pakken: “wij kunnen ze erg goed kunnen gebruiken! We hebben regelmatig ritten met motoren waarbij ze ingezet kunnen worden.”2Tires en Mooi Zo Goed Zo hebben zich afgelopen jaren ingespannen om Stichting Kids Motordag Almere, voor kansarme kinderen, op te richten. Vanwege verzekering technische redenen is er besloten de stichting niet door te zetten. De aangeschafte materialen voor Kids Motordag krijgen bij Stichting Opkikker een nieuwe bestemming. Menno Jongma van 2Tires motorbandenspecialist bekijkt de mogelijkheid om één keer per jaar een Motordag te organiseren voor kansarme kinderen uit Almere.

Mooi Zo Goed Zo Almere, onderdeel van De Schoor, welzijnswerk Almere, ondersteunt en bemiddelt voor buurtbewoners, verenigingen en stichtingen die bijdragen aan een leefbare stad. Mooi Zo Goed Zo helpt hen bijvoorbeeld bij het vinden van sponsoring in de vorm van materialen, middelen, mankracht of expertise. Meer weten? Kijk dan op www.mooizogoedzo.nl.