Modellencarriere kan werkelijkheid worden

Foto: Elite Model

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er wederom goed nieuws; de inschrijving voor Elite Model Look 2018 is gestart! Elk jaar geeft Elite Model Look duizenden jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om hun droom werkelijkheid te laten worden. Zij kunnen in de voetsporen treden van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford en de Nederlandse Yfke Sturm, Lara Stone, Frederique van der Wal en Yasmin Wijnaldum. Zij zijn allemaal ontdekt tijdens de grootste, internationale modellenzoektocht ter wereld: Elite Model Look. Dit jaar vindt de 35e editie plaats.

De Castingdagen
Het Elite Model Look team reist ook dit jaar door Nederland op zoek naar nieuw talent. De eerste castingdagen vinden plaats in Hoog Catharijne, Utrecht. Het Elite Model Look team biedt jongens en meisjes de kans om mee te doen aan de gerenommeerde Elite Model Look en deel uit te maken van ‘s werelds meest prestigieuze agentschap. Speciaal voor de gelegenheid neemt Fred van Leer plaats als gast in de jury. Nochtli Peralta Alvarez presenteert de castingdagen en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen.

De castingdagen zijn op de volgende data: 26 mei 13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht 27 mei 13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht

Kandidaten kunnen voorafgaand, zowel op zaterdag als op zondag om 10.30 uur en om 11.30 uur meedoen aan een catwalk training.

Deelname
Tijdens de castingdagen worden de kandidaten volledig ondergedompeld in de wereld van Fashion & Beauty. De modellen in spé worden in stijl verwelkomd door een professioneel Elite team voordat ze zich presenteren aan de Elite Model Look jury, bestaande uit gastjurylid Fred van Leer, Nodar Beghiyl, director Elite Model Look Nederland, Suzanne Pots en Mauro da Silva, directors Elite Amsterdam.
De volgende voorwaarden voor deelname gelden: – Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 – 22 jaar – Jongens dienen minimaal 1.83m te zijn en meisjes minimaal 1.72 m
Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl. Aanmelden voor de catwalk training kan via [email protected]

Elite Model Look
De halve finale vindt plaats in de gloednieuwe showroom van Jaguar en Land Rover dealer Kimman in Amsterdam en in de Goldwell Academie. Hier krijgen de finalisten trainingen, workshops, fotoshoots en advies van professionals uit de wereld van fashion, beauty en gezondheid. De nationale finale vindt in november plaats in Amsterdam. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.
Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:
Facebook: www.facebook.com/EliteModelLookNederland
Twitter: https://twitter.com/emlnederland
Instagram: https://www.instagram.com/EML_nederland/
YouTube:www.youtube.com/EliteNederland

Over Elite Model Look
Elite Model Look is de beroemdste internationale modellencompetitie ter wereld en vindt dit jaar voor de 35e keer op rij plaats. Elite Model Look trekt jaarlijks meer dan 400.000 deelnemers uit 800 steden, 40 landen en vijf continenten en biedt jongens en meisjes een unieke kans om binnen te treden in de modellenwereld.