Lijsttrekkers SP en VVD te gast bij Almeerse Politiek Nu

Dinsdagavond 12 december om 20.00 uur schuift Hans Everhard en Ans de Summa achter de microfoon. Hans is de nieuwe lijsttrekker van de SP. Ans komt afscheid nemen en heeft het stokje overgedragen. De laatste weken is de SP meerdere malen in het nieuws geweest rond de nieuwe lijst voor de gemeenteraadverkiezingen.

Aansluitend omstreeks 20.30 neemt Mevr Hilde van Garderen fractievoorzitter en lijsttrekker voor de VVD, plaats achter onze inmiddels bekende microfoon. Misschien neemt zij iemand mee van de lijst die pas bekend is geworden. Er staat op 2 een bekend gezicht, dhr Ulysse Ellian. Op plek 3 staat Koen Bokhorst, geen onbekende van de omroep. Jarenlang is hij DJ geweest bij de oude lokale omroep. Misschien komt hij langs.

Omroep Almere is te beluisteren via OmroepAlmere.nl / radio / luister live. Meekijken in de studio via de webcams is ook mogelijk via onze site. klik op radio / kijk live en het u bent in onze studio. Lukt het u niet om live te luisteren, geen probleem via radio / radio gemist kunt u nog twee weken de uitzending terug luisteren. Van de interviews worden video compilaties gemaakt en zijn enkele dagen later te bekijken op de site / video / uitzending gemist.