Lijstrekkers Respect en GLP te gast bij Almeerse Politiek Nu

Foto: omroep Almere

Dinsdagavond , 19 december, om 20.00 uur schuift Rene Eekhuis van de nieuwe partij respect aan. Rene is momenteel raadslid op eigen titel, na enige strubbelingen is Rene weggegaan bij de PVV en is een eenmansfractie begonnen. Onder de naam Respect zal hij weer mee doen aan de verkiezingen van 21 maart.

Aansluitend omstreeks 20.30 neemt dhr Jeffrey Verkaik lijsttrekker GLP plaats achter de microfoon. De GLP is nu niet vertegenwoordigd in de raad maar heeft de intentie om met minimaal een zetel in de raad te komen. Een standpunt weten we al, ze zijn tegen de Floriade.

Omroep Almere is te beluisteren via OmroepAlmere.nl / radio / luister live. Meekijken in de studio via de webcams is ook mogelijk via onze site. klik op radio / kijk live en het u bent in onze studio. Lukt het u niet om live te luisteren, geen probleem via radio / radio gemist kunt u nog twee weken de uitzending terug luisteren. Van de interviews worden video compilaties gemaakt en zijn enkele dagen later te bekijken op de site / video / uitzending gemist.