Hoeveel mensen passen er in een Tiny House – Kom naar recordpoging

Foto: Jamboree almere

Wanneer je een feestje geeft in een Tiny House gaat het dak eraf. En niet vanwege ruimtegebrek, maar juist omdat een feestje in een Tiny House geweldig is. Omdat we zelf ook nieuwsgierig zijn hoeveel mensen er eigenlijk in een Tiny House passen, gaan we het je laten zien en ervaren. Kom op zaterdag 7 oktober naar de eerste recordpoging ‘Hoeveel mensen passen er in een Tiny House?’ op de allereerste Tiny House Nederland Jamboree in Almere Poort.

Hoeveel mensen passen er in Tiny TIM?
Deze eerste recordpoging vindt plaats in de Tiny TIM, je herkent ‘m door z’n groene waterzuiverende wand, een gevel van gebrand hout en zonnepanelen op het dak. Met een wel heel slimme en flexibele inrichting van 6,3 x 2,5 meter heeft de Tiny TIM net iets meer dan 15 m2 vloeroppervlakte. Daar passen vast een heleboel mensen in. Hoeveel mensen denk jij? 26? 44? 81? Raad mee en maak kans op mooie prijzen!

Hoe doe je mee?
Om klokslag 16.15 uur start onze poging om zoveel mogelijk mensen in de Tiny TIM te krijgen. Tot 16.00 uur kun je bij de informatiestand van Tiny House Nederland (te vinden in de caravan beschilderd als een cassettebandje) voor 5 euro (alleen contant, geen pin) een lot kopen om daarop in te vullen hoeveel mensen jij denkt dat erin passen. Met het kopen van zo’n lot ding jij mee naar mooie prijzen én steun je meteen het werk van stichting Tiny House Nederland. Met je lot mag je ook zelf meedoen aan de recordpoging en de Tiny TIM van heel dichtbij bekijken. Wat je kunt winnen? De hoofdprijs is een overnachting voor twee personen met ontbijt in het prachtige Waterlandhuisje in Eindhoven! Zo kun je zelf eens ervaren hoe het is om in een Tiny House te overnachten. Daarnaast hebben we nog een aantal andere prijzen. Na afloop van de Jam maken we de prijswinnaars die het aantal goed geraden hebben óf er het meest dichtbij zaten bekend. Tot zaterdag 7 oktober!