Halloween wandeling groot succes

Foto: SEC Survivals

Bij SEC Survivals was afgelopen weekend een super spannende Halloween wandeling.
De opkomst was super en iedereen genoot van deze aparte tocht.
In het donkere bos van Almeerderhout is het tijdens Halloween niet helemaal pluis. Griezelige wezens, onverwachte gebeurtenissen en spookachtige verschijningen maken het bos onveilig.
Op zaterdagavond was het bos rond Outdoorpark SEC Survivals gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden.
Vanaf het begin van de avond kon iedereen dit zelf meemaken als je tenminste door het bos durft te wandelen. Met een magisch armbandje was je beschermd tegen groot gevaar, maar spannend bleef het natuurlijk wel.
Na afloop bleef het nog lang gezellig en het moet vreemd lopen als deze bijzondere tocht volgend niet opnieuw gehouden zal worden.
Er waren ook nog twee waarzegsters prominent aanwezig. Een bezoeker uit Amsterdam is nog steeds vol ongeloof over wat hij van ze te horen kreeg. ,Ik dacht altijd dat dit flauwekul was, maar deze dames wisten precies waar ik mee worstel in het leven. En ze wisten elkaar zo goed aan te vullen. Ik ben nu nergens meer bang voor en dat geeft mij een super gevoel.’

SEC Survivals beschikt over een eigen outdoorpark van 50.000 m2 voor spannende en sportieve activiteiten. En de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en een drankje. We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout in Almere, Flevoland. Outdoorpark SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Hier vindt u de plattegrond van ons park
Voor jong en oud
Vanaf 1994 zijn we actief in het ontwikkelen van groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. We richten ons op teambuilding, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, kinderfeestjes en clubuitjes.
Veilig en verantwoord
Outdoorpark SEC Survivals is Tüv-gecertificeerd, wij voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen voor de buitensportbranche. Lees meer
SEC Survivals is aangesloten bij VeBON. De vereniging van buitensport ondernemingen in Nederland. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat wij veilig werken, continue de kwaliteit verbeteren en aandacht besteden aan natuur en milieu.
Voor meer info: https://www.sec-survivals.nl/over-ons