Grandfetaria bij beste 100 cafetaria’s

Foto: Grandfetaria almere

Maandagavond 30 oktober 2017 is Grandfetaria tijdens een groot feest in Studio 21 in Hilversum verkozen op plaats 78 van de 100 beste cafetaria’s uit de bijna 5000 cafetaria’s die Nederland telt! Daarmee is Grandfetaria gelijk de enige cafetaria in Almere die tot de “elite” van cafetaria’s is toegetreden in de landelijke TOP 100 van 2017/2018.

De jury spreekt van een “zaak met veel potentie!” En tijdens de prijsuitreiking werd een extra melding gemaakt van het concept, waar je naast je frietje en veel huisgemaakte producten ook een betaalbare maaltijd en een heerlijk glas wijn kunt nuttigen.

Trots, maar ook nuchter is de (van oorsprong Groningse) eigenaar op de notering in de TOP100; “Het is mooi zo’n notering en waardering, maar we zijn er voor onze gasten. Als ik zie hoe de recensies van onze gasten op Facebook c.q. diverse internet media zijn, dan moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik de mening van mijn gasten toch belangrijker vind!”.

Laat onverlet dat de jury leden van de Snackkoerier incognito een bezoek hebben gebracht en kritisch door het oog van de consument/gast hebben gekeken. Daarbij is gelet op de smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van het bedrijf.

De competitie is ieder jaar dan ook weer heviger en de “eisen” voor de cafetaria’s wordt steeds hoger gelegd. In deze TOP100 waren de verschillen ook weer terug te brengen op tienden van punten, dit geeft wel aan hoe competitief het in deze branche op dit moment is.

Grandfetaria gaat dan ook gewoon door op de reeds ingeslagen weg om het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken, met hun slogan: “Grandfetaria, véél meer dan een cafetaria!”