Festival voor alle 65-plussers- Locatie in Almere

Foto: Forever Young festival

Het organiseren van een gratis festival voor alle 65-plussers in Nederland. Een dagje uit, een dag vol entertainment en plezier. Even niet hoeven denken aan de zorg die je nodig hebt, de eenzaamheid, de verveling of de ongemakken die er zijn als je ouder bent. Onze droom is om een gratis festival te organiseren voor alle 65-plussers en dan met name de groep die om financiële redenen of gezondheidsredenen niet goed in staat is om zelfstandig of op eigen initiatief een evenement te bezoeken.

Ambassadeur Francois Boulange: ,Onze droom is om een geweldige en zorgeloze dag uit te organiseren waar de bezoekers nog lang van kunnen nagenieten. Dit gaan we doen door muziek, theater, film en allerlei andere activiteiten aan te bieden tijdens een festival en dat alles geheel gratis. Even een dag vrij van de zorgen en beslommeringen van het dagelijks leven!’

Forever Young Festival vindt plaats op de Esplanade in Almere Centrum aan de rand van het prachtige Weerwater. Daar waar nu nog een leeg evenemententerrein is, verrijst op 23 augustus een kleurrijk festival met een feestelijke uitstraling. De enorme diversiteit aan onder andere prachtige unieke spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zullen hier een bijdrage aan gaan leveren.

Er komt een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. Alles komt aan bod! Forever Young Festival wordt een geweldige belevenis voor alle bezoekers en de entree is gratis inclusief enkele consumpties

Boulange: ,Binnenkort zullen we het programma concreet gaan vullen. Houd dus de website en onze Facebookpagina in de gaten!