Feestelijke kerstdiner proeverij

Foto: foodpassage

Wie inspiratie zoekt voor het kerstdiner, of gewoon wil genieten van lekkere hapjes en drankjes, moet op 16 december in de Foodpassage zijn. Tijdens een speciale Kerstdiner Proeverij presenteren alle ondernemers de lekkerste producten uit hun assortiment. Van de versproducten van supermarkten Aldi en DEEN tot aan de bijzondere delicatessen van de verschillende speciaalzaken. Voor kinderen is er een workshop kerstkaarten maken en het gerucht gaat dat de Kerstman ook nog even langskomt.

Speciaalzaken
Er staat deze dag een uitgebreid gedekte tafel in de Foodpassage. Hierop verschillende heerlijke gerechten als suggestie voor uw kerstdiner. De smaakpapillen worden flink getrakteerd met diverse kleine hapjes en drankjes die de hele dag worden geserveerd. De ondernemers laten bezoekers graag kennismaken met de meest verrassende producten uit hun assortiment. Zo kunnen zij een heerlijke kaasfondue met kazen uit de Flevopolder proeven bij Liefde & Ambacht. Slijterij de Koning geeft advies over welke dranken er passen bij de diverse gangen. Slagerij Jeffrey Zikking verkoopt heerlijk, ambachtelijk en biologisch vlees en bij Viscircus Gebroeders Koning kunnen ze alles vertellen over heerlijke visgerechten. Wie op zoek is naar bijzondere noten of pitten voor een kerstgerecht of iets bijzonders wil presenteren bij de borrel, is bij de Notenbar aan het juiste adres. In de nieuwe winkel van De Lekkere Dingen Bakker kan men terecht voor dagvers brood, voor het kerstontbijt óf voor bij de kaasjes, heerlijk!

Kinderworkshop Kerstkaarten maken en bijzonder bezoek
Terwijl ouders genieten van al het lekkers en alvast de kerstboodschappen doen, kunnen hun kinderen weer lekker knutselen. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen gratis aanschuiven. Deze dag worden er onder begeleiding kerstkaarten gemaakt die de kinderen na afloop mee naar huis mogen nemen. Voor deze speciale kerstworkshop brengen de Kerstman en Rudolf het rendier een speciaal bezoek aan de Foodpassage. En, ze gaan graag met de aanwezige kinderen op de foto.

Wie op deze dag nog niet alles heeft gekocht of op het laatste moment toch nog dingen mist, gaan op zondag 24 december alle speciaalzaken al om 07.00 uur open.

Voor meer informatie over de Kerstdiner Proeverij en de kinderworkshop kan gekeken worden op www.foodpassage-almere.nl