Danielle weet mensen te inspireren

https://www.facebook.com/viralthread/videos/570713566451678/

https://www.facebook.com/viralthread/videos/570713566451678/Danielle Boers is met haar coaching heel goed bezig. Steeds meer mensen hebben contact met haar of lezen www.methart- en-ziel.nl. Hoe kwam ze zo ver, daarvoor moest ze een lange en vaak harde weg afleggen.

Dit is wel bijzonder… ik onthou alleen maar leuke data… maar blijkbaar is het 2 dagen en 2 jaar geleden dat ik officieel gescheiden ben… de liefde van mijn leven ging er out of the bleu met een ander vandoor… en ik ging ondanks de pijn met een frisse drive iets waanzinnigs moois van mijn leven maken!
Ik zat midden in mijn coachingopleiding die ik glansrijk heb behaald , de drive om positief door te gaan was heel hoog, het verbaasde mij dat mindset zoveel met je kon doen, echt heel mooi!
Totdat de scheiding getekend werd alsof hij een handtekening onder een pakje boter zette… toen kwam alles er snoeihard uit..ik brak als nooit tevoren…
Ik ben 2 dagen alleen naar Bergen aan zee geweest in een schitterend hotel met uitzicht op zee!
Heb gedichten geschreven waaronder deze, veel gewandeld en gehuild, een waanzinnig leuke avond gehad met volstrekt vreemden die ontzettend inspirerend en interessant waren echt heel bijzonder!
Die vakantie heeft mij ontzettend veranderd, ik zag dat ik onwijs leuke dingen meemaakte als ik op mezelf vertrouwde omdat ik voelde dat ik positief gestuurd werd als ik de controle los liet, uit de comfortzone was het zoveel leuker dan er in!
Wat er in die 2 jaar gebeurd is , is onbeschrijfelijk!
De niet te harden pijn heeft mij enorm sterk gemaakt vanuit innerlijke kracht, ben altijd overal dwars doorheen gegaan… dan merk je pas dat pijn een heel relatief begrip is, de angst om pijn te voelen is veel erger dan daadwerkelijk gewoon de confrontatie met pijn aan te gaan! Ik loop nergens meer voor weg, dat is heel bevrijdend!
En wat ik daardoor merkte is dat je daar ook weer enorm van als mens groeit, je leven veel mooier en waardevoller is nadat je weer met je kop door de muur van pijn gaat..
Want als je denkt… “dit is te erg, dit trek ik niet” en je gaat daar doorheen… dan ben je er… zoveel mooier en sterker dan daarvoor!
En daar is waar het magische leven ook is!
Ik heb zoveel bijzondere dingen meegemaakt en nog steeds, ik leef lekker met mijn beide benen op de grond mijn allermooiste leven!
En omdat ik als mens en coach weet hoe je een waanzinnig mooi leven kan leven heb ik het “Ik kan alles” concept gecreĆ«erd!
Want in het filmpje wat hier onder staat kan je zien, dat je leven vanuit passie leven waanzinnig veel waardevoller is!!!
Ik ben zoveel gelukkiger en rijker vanuit mijn hart, ontmoet de allermooiste mensen en kom op de allermooiste plekken in de wereld, puur omdat ik mijn gevoel volg en vanuit passie leef!
Wil jij dat ook?
Stuur mijn een PB of kijk wat de coaching inhoud en wat coaching cliƫnten heeft opgeleverd op www.methart-en-ziel.nl
Jij kan alles wat je echt wilt!
Het enige wat je hoeft te doen is die eerste stap in je nieuwe toekomst zetten!

Tranen in de zee

Hier laat ik al mijn tranen
Ik kan er niets meer mee
Hier laat ik al mijn tranen
Tranen in de zee

En als we dan toch bezig zijn
Hier heb je m’n gebroken hart
Even door het zilte water
Dan heelt het toch nog wat

Want de tranen kan ik missen
En ook de vreselijke pijn
Maar mijn hart, die wil ik houden
Het liefst geheelt, dat zou het mooiste zijn

Want ik leef voor de liefde
Liefde is mijn bron
Dus een geheelt hart dan het liefste
Dan is mijn hart vol zon

Danielle