Cursus Mindful Mediteren in Almere

Foto: k.gilhuis

Op dinsdagavond 2 januari 2018 gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg op basisschool De Zeetuin, Monteverdistraat 5 in Almere, van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en een gelukkig nieuw jaar. Een inspirerende nieuwe cursus over geluk, liefde en verbinding.

Een gelukkig nieuw jaar is niet iets dat alleen op 1 januari ontstaat. Een gelukkig nieuw jaar creëer je elke dag weer in het NU. Elke dag weer creëer je geluk en liefde en dat vanuit verbinding met jezelf en je omgeving. Maar ook hoe je hierdoor de ware schoonheid van het leven gaat ervaren. Door mindful ofwel bewustvol te zijn ga je intense liefde en geluk ervaren. Liefde die alles overstijgend en genezend is en waarin het geluk geboren wordt. In deze cursus gaan we je met onder andere speciale meditatieoefeningen leren het geluk in jezelf te vinden en zal je ervaren hoe het je verder helpt in je leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust en het geluk wilt ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.

Cursusdata dinsdag 2, 9, 16, 23, 30 januari 2018 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.