Andre Rieu viert spectaculair de LIEFDE bij Kinepolis

Koning van de wals André Rieu brengt deze zomer een ode aan de liefde op het witte doek van Kinepolis. Vrijdagochtend 23 februari om 9:00 uur is de kaartverkoop gestart voor dit bijzondere bioscoopevenement, dat vorig jaar in verschillende landen leidde tot nieuwe verkooprecords.

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten, bezorgt hij op 28 en 29 juli jong en oud een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie. Zijn legendarische concert in Maastricht is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen bij Kinepolis waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken.

Amore, my tribute to love
Deze zomer draait alles om de liefde! ‘Amore, my tribute to love’ is André’s eerbetoon aan zijn twee grote liefdes; zijn familie en het Johann Strauss Orkest. Het spectaculaire concert vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in zijn thuisstad Maastricht, waar de maestro zich in zijn element voelt.

Exclusief interview
Speciaal voor de gasten die het concert meebeleven in de bioscoop, geeft André Rieu een exclusief interview direct als hij van het podium afstapt. Ook krijgen zij kijkjes achter de schermen en dat allemaal vanuit comfortabele stoelen, met het beste beeld en geluid dat je van Kinepolis gewend bent. Wil je een echt onvergetelijke bioscoopervaring? Reserveer dan nu een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek van Kinepolis.

Praktische info
Zaterdag 28 juli – 19.00 uur
Zondag 29 juli – 15.00 uur
Duur: ca. 145 minuten (incl. pauze)
Tickets te koop vanaf 23 FEBRUARI 2018, 9.00 uur

Te zien in Kinepolis Almere