Almere gaat weer genieten van Forever Young Festival

Foto: Forever Young festival

Forever Young Festival is hét festival voor iedereen die jong van geest is én 65 jaar of ouder. Het evenement vindt plaats op woensdag 22 augustus op de Esplanade in Almere Centrum.

Aan de rand van het prachtige Weerwater in Almere Centrum vindt – na het grote succes van vorig jaar- de tweede editie van het jaarlijks terugkerende Forever Young Festival plaats. De Esplanade is omgetoverd tot een groot feestelijk terrein. De enorme diversiteit aan onder andere prachtige unieke spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis zorgen voor een onvergetelijke dag! Uiteraard ook met veel muziek en vele bekende artiesten.

De entree voor Forever Young Festival is GRATIS (wel aanmelden via de website). Forever Young Festival is alleen toegankelijk voor mensen van 65 jaar of ouder. Als bezoeker mag u bovendien gratis één familielid, begeleider of mantelzorger (min. leeftijd 18 jaar) meenemen om u deze dag te vergezellen. Samen plezier hebben is tenslotte nóg leuker.

Let wel:
Toegangskaart en legitimatie verplicht
Alleen op vertoon van een officiële toegangskaart in combinatie met een geldig legitimatiebewijs, krijgt u toegang tot Forever Young Festival 2018. Een toegangskaart is persoonsgebonden en heeft een unieke code.
Bestel nu uw gratis toegangskaart(en): https://www.foreveryoungfestival.nl/bestel-kaarten
Houd de website en Facebook in de gaten voor het volledige programma: https://www.facebook.com/ForeverYoungFestivalAlmere/