Engelenhealing als helende reis in Almere

Foto: engelenhealing

Op zondagochtend 2 september 2018 verzorgen Karin en Robert Gilhuijs op de basisschool De Zeetuin, Monteverdistraat 5 in Almere, een Engelenhealing. De ochtend zal worden geopend met een algemene groepsboodschap van Aartsengel Raphaël en de Engelen van het Licht en een inleiding, waarna Robert vanuit meditatieve staat een groepshealing zal geven en de groep en ieder individueel liefdevol zal aanraken met de genezende energie die de Engelen van het Licht ons toesturen, waarbij een diepe geestelijke rust ervaren kan worden.

Een Engelenhealing als helende reis, waarbij het zelfgenezend vermogen van de mens geactiveerd wordt. De healing ondersteunt tevens bij blokkades in lichaam en geest en voor het opruimen van stress, drukte en emoties. Na de healing zal Karin de aanwezigen waar nodig helpen en begeleiden bij vragen. Het belooft een mooie en energievolle ochtend te worden die geschikt is voor jong en oud.

Robert is een healer en ingewijde van de nieuwe tijd en geeft al jaren in zowel groepsverband als op individuele basis healings en begeleidt samen met Karin de mensen op hun weg van transformatie, zelfgenezing en omvorming.

De Engelenhealing begint om 11 uur en duurt tot ca. 12.30 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.