Wethouder Pol op werkbezoek bij fotostudio Team Unlimited

Foto: Hans/cc-by-cc0

Vorige week ging wethouder Pol langs bij fotostudio Team Unlimited voor een werkbezoek. De fotostudio is gesitueerd op bedrijventerrein de Steiger in Almere Haven. De wethouder werd daar ontvangen door de heer en mevrouw Dick en Anne Mulder.

De fotostudio is een van de grootste fotostudio’s voor reclamefotografie, portret en productfotografie van het centrum van ons land en werkt voor bekende bedrijven als Blokker (al 30 jaar), maar ook voor Viking en Staples (beide Almeerse bedrijven). Ook Bacardie en Jamie Oliver behoren tot de klanten. Men hecht aan een uitstekende relatie met de opdrachtgevers, hetgeen wordt bewezen door de langjarige contracten en contacten.

Het Bedrijf bestaat sinds 1976 en heette toen D&M Team en was in Weesp gevestigd. Onder de naam Team Unlimited bestaat het vanaf 1998 en het heeft sinds 2011 ook een dependance in Lelystad en het bedrijf blijft zich door ontwikkelen. Op dit moment werken er 5 personeelsleden. De wethouder werd uitgebreid rondgeleid over de diverse sets en was onder de indruk van alle mogelijkheden op het gebied van fotografie en video die hem getoond werden.

Bericht overgenomen van: