SC Buitenboys flink onderuit bij RODA ‘46

01 sep , 11:44 Gemeente
image 9 66c472e1dc395

SC Buitenboys krijgt flinke nederlaag bij Roda ‘46

De eerste bekerronde voor SC Buitenboys eindigde in een zware nederlaag tegen Roda ‘46. De Buitenboys moesten zes doelpunten incasseren, terwijl ze zelf slechts twee keer wisten te scoren. Een teleurstelling, zeker gezien de dominante start van Buitenboys in de eerste 25 minuten.

Sterke start

In de eerste fase van de wedstrijd was Buitenboys duidelijk de betere ploeg in Leusden. Onder leiding van trainer Dennis Verwer kwamen ze op voorsprong dankzij een mooie aanval met Kaya Akyigit, Rowdy Peres en Larsse Vos, die de 0-1 op het scorebord bracht. Helaas keerde het tij en wist Roda ‘46 voor rust met twee tegendoelpunten de leiding over te nemen.

Wisselvalligheid

Na de rust leek Buitenboys nog hoop te hebben, maar een onoplettendheid resulteerde in de 3-1 voor de thuisploeg. Hoewel Buitenboys met de 3-2 van Larsse Vos terugkwam, slaagden ze er niet in door te drukken. Roda ‘46 profiteerde optimaal van slordigheden in het spel van Buitenboys en scoorde uiteindelijk met 6-2 als eindresultaat.