Parkeerservice stopt met automatische incasso

Foto: PublicDomainPictures/cc-by-cc0

Heeft u in het verleden een machtiging aan PCH Parking & Facility Services BV verstrekt voor het afschrijven van het maand- /kwartaalbedrag van uw parkeerabonnement /vergunning/ ontheffing?

Deze machtiging komt te vervallen per 31 juli 2015. Het zal vanaf 1 augustus 2015 niet meer mogelijk zijn om uw abonnement via een automatische machtiging te betalen.

Het te betalen bedrag kan worden overgemaakt middels een toegezonden factuur. Op de factuur vindt u het nieuwe rekeningnummer en de tenaamstelling. Ook is het mogelijk om uw abonnement te betalen bij de Parkeerservice, gevestigd aan de Blekerstraat 6 te Almere.

Ondertussen werken wij aan een webshop, welke het mogelijk gaat maken om parkeerproducten (vergunningen/abonnementen) digitaal te verlengen en te betalen. U ontvangt hier op een later moment meer informatie over.

Voor vragen kunt u terecht op onze website www.parkeren.almere.nl of bij Parkeerservice Almere. De openingstijden van de Parkeerservice zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur, op donderdagavond van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Daarnaast kunt u ook telefonisch via (036) 534 32 02 of per mail via [email protected] (vanaf 1 augustus 2015) contact opnemen.

Bericht overgenomen van:

Zie ook: