Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere nieuwe partner van Floriade Expo

Toekomstige Floriade
Foto: Floriade B.V. (aangeleverd)

De ondernemersvereniging Stadscentrum Almere is sinds deze maand de nieuwe partner van de Floriade Expo 2022. Dat heeft de Floriade BV online bekend gemaakt.

Partners

“Martin Ort, Olivier Sabbé , Olav van der Linden respectievelijk directeur, voorzitter en penningmeester van deOndernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA) en Floriade directeur Pieter Cloo hebben het partnership ondertekend”, meldt de organisatie van de Floriade. “Het zojuist getekende partnership is voortgekomen vanuit de wens een fysieke verbinding tussen het stadscentrum en de Expo tot stand te brengen. Partijen willen een koppeling maken tussen een bezoek aan het stadscentrum en een bezoek aan Floriade Preview”.

Grote sponsor

“We hopen dat Floriade Expo deze ondertekening wil aangrijpen om de hele stad te laten zien dat er een grote sponsor is binnengehaald. De ondernemers in de binnenstad hebben een warm hart voor Floriade en staan te trappelen voor een verdergaande concrete samenwerking. Als het aan mij ligt is dit partnership pas het begin van wat wij allemaal met elkaar willen doen tot eind 2022.”, aldus Martin Ort, directeur OVSA.

Meer: Floriade