Ondernemers, ZZP’ers en eenmanszaken bundelen krachten tijdens Zelfstandigenplein

Foto: OpenClipartVectors/cc-by-cc0

Op 21 september presenteren de oprichters (René Verschuren, Martijn Keizer en Hans Luijcx) de aantrekkelijke voordelen die het Zelfstandigenplein biedt aan ondernemers. Tijdens het Kick-off event geven twee boeiende sprekers, gevolgd door een keuze aan relevante workshops je een goede eerste indruk van waar het Zelfstandigenplein voor staat.  De exacte tijd en locatie van het event worden nog bekendgemaakt.

Over Zelfstandigenplein Almere

Het Zelfstandigenplein is nadrukkelijk meer dan een netwerk voor de professional, meer dan de zoveelste businessborrel. Als coöperatie is het Zelfstandigenplein altijd op zoek naar concreet voordeel voor haar leden. Inkoopvoordeel voor diensten en producten, zoals bijvoorbeeld verzekeringen, administratie, promotiematerialen of het maken van een website.

Zelfstandigenplein is een initiatief ván ondernemers vóór ondernemers. Het concept is eenvoudig. Ondernemers, eenmanszaken en ZZP’ers hebben regelmatig het gevoel dat ze er helemaal alleen voor staan. Zelfstandigenplein bundelt en verenigt krachten. En dat altijd op lokaal niveau. Zelfstandigenplein faciliteert het contact tussen leden, houdt leden op de hoogte van het lokale nieuws, biedt inkoopvoordeel bij partners, verzorgt cursussen en trainingen en nog veel meer. Kortom, het Zelfstandigenplein maakt het ondernemen voor haar leden makkelijker. Als ondernemers hun krachten bundelen, wordt de lokale economie in Almere sterker en daar profiteer ook jij als ondernemer van.

Bericht overgenomen van: