Kees komt kennismaken in Almere!

Foto:

Kees van Zanten voorziet zakelijke klanten in Almere van energie op een persoonlijke manier. Bij vragen kunt u direct bij hem terecht. Dat betekent dus geen wachttijden en keuzemenu’s. Gewoon zakendoen met een persoon zoals het hoort! Dat bespaart u tijd waardoor u zich kunt focussen op uw onderneming.

Door de persoonlijke benadering geeft Kees energie echt een gezicht. Hij kent zijn klanten ook goed en onderhoudt zijn klantrelaties zorgvuldig. Wat Kees allemaal doet voor u? Hij bespreekt met u alle energiezaken voor uw onderneming. Hiervoor verdiept hij zich in de specifieke energiebehoefte van uw bedrijf en de branche waarin uw onderneming actief is. Verder is hij uw directe aanspreekpunt. Heeft u een vraag over uw nota? Wilt u advies over inkoop van energie? Of wilt u kijken hoe u inzicht krijgt in uw verbruik en daarmee grip krijgen op uw energiekosten voor uw zaak? U kunt direct contact opnemen met Kees!

MAIN Energie biedt haar zakelijke klanten diverse innovatieve diensten. Kees adviseert welke diensten voor uw onderneming van toepassing zijn. Hij zorgt ervoor dat u onnodig energieverbruik tegengaat waardoor uw energiekosten kunnen dalen en adviseert u op het gebied van energiewetgeving zodat u eventuele boetes van de overheid voorkomt.

Kees komt ook nog eens uit uw regio en kent Almere en omgeving erg goed. Hij weet dus precies wat er speelt in de buurt. Benieuwd wat hij voor u kan betekenen? Hij komt graag persoonlijk kennismaken tijdens een vrijblijvend gesprek waarna hij u een scherp voorstel kan doen. Kijk hier hoe hij u persoonlijk van energie kan voorzien.

Kees direct benaderen kan ook!

[email protected]
06 46 28 27 62