Karperweg 13 t/m 24 juli afgesloten voor werkzaamheden

Foto: Xavier66/cc-by-sa-3. Unported

Van maandag 13 juli 06.00 uur tot en met vrijdag 24 juli 2015 17.00 uur doen wij onderhoud aan de Karperweg. Het gaat om het deel tussen de Hogering en de Baarsweg. Ook maken we de weg weer vlak. Door verzakkingen is de weg op sommige plekken nu erg oneffen. Tijdens de werkzaamheden is de Karperweg afgesloten voor al het verkeer. De omleidingen staan aangegeven met de welbekende gele borden.

Algehele afsluiting

De Karperweg wordt helemaal afgesloten zodat we de werkzaamheden in één keer kunnen uitvoeren. Dit is sneller en veiliger dan de werkzaamheden in fases doen. Als we het werk in fases zouden doen, moet het verkeer in beide richtingen over één rijstrook langs het werkvak. Dit zouden we dan met verkeerslichten moeten regelen waardoor files kunnen ontstaan op zowel de Baarsweg als op de Hogering. Dit levert meer vertraging en overlast op voor het verkeer.

Omleiding

De omleiding gaat via Hogering, Markerdreef, IJsselmeerweg, Norremeerstraat, Tjeukermeerstraat en Baarsweg. Zie het omleidingskaartje. Via deze route is ook (de supermarkt op) het Botplein te bereiken. Deze route staat aangegeven met de bekende gele borden.

Op de hoogte blijven

We houden u graag op de hoogte van de werkzaamheden. Soms lopen werkzaamheden anders dan we vooraf dachten. Bijvoorbeeld door het weer of door tegenslag tijdens de werkzaamheden. Op almere.nl/werkaandedreven kunt u zich aanmelden voor een digitale nieuwsbrief over wegwerkzaamheden in Almere.

En ook via Twitter (@werkaandedreven) en facebook (facebook.com/werkaandedreven) kunt ons volgen en kunt u opmerkingen of suggesties doen. Uw oren en ogen zijn voor ons extra mogelijkheden om ‘toezicht te houden’ op onze werkzaamheden.

Bericht overgenomen van:

Meer: Almere Stad