Grote Pinksterkermis op de Esplanade

Kermis in het stadshart van Almere
Foto: Kermis Almere

Kermisliefhebbers opgelet! Van woensdag 31 mei tot en met maandag 5 juni is er weer een grote Pinksterkermis op de Esplanade in Almere Centrum. Er wordt dit jaar flink uitgepakt met attracties voor het hele gezin. Zo zullen de Skeeball, de Spinning Coaster, de Funhouse, de Waterballs, de Future Dance en de Gold Mine niet ontbreken. Dat geldt ook voor de nougat- en gebakskraam en de suikerspinnenkraam. Op vrijdag 2 juni om 19.00 uur deelt Clown Desalles kermiseuro’s uit. Op zaterdag 3 juni om 15.00 uur bezoekt Pokémon Pikachu de kermis voor leuke fotomomentjes met zijn grootste fans. Zoals gebruikelijk op de Almeerse kermissen is het op de eerste kermisdag Eurodag. De meeste attracties zijn op woensdag 31 mei voor slechts één euro toegankelijk.

De lijst aan attracties is groot dit jaar. Aanwezig zijn de Skeeball, Fun House, Water Balls, Heart Breaker, Future Dance, Spinning Coaster, Jumper, Pusher, Gold Mine Express, Mini Cars, Lucky Cranes, Disco Train, American Wipp, Babysport, Autoscooter, Monster Drop, Lijntrek, Bussensport, Grijpkrane en Big One, Hoepla spel, Trampoline, Dumbo Circus, Buggy, Lucky Duck, Tornado en de Schietsalon. Voor mensen met lekkere trek zijn er de nougat- en suikerwerken en de kramen met suikerspinnen, popcorn, friet, snacks, ijs en churros.

Meet & Greet

Naast de kermisattracties is er ook bezoek van Clown Desalles en Pokémon Pikachu op de Pinksterkermis. Op vrijdag 2 juni op 19.00 uur deelt Clown Desalles kermiseuro’s uit en op zaterdag 3 juni om 15.00 uur is Pokémon Pikachu aanwezig voor een meet & greet met zijn fans.

Woensdag is Eurodag

Op de eerste kermisdag in Almere Centrum, op woensdag 31 mei, is het Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor slechts één euro of met één euro korting toegankelijk.

Download nú kortingsbonnen

Om het bezoek aan de kermis nog aantrekkelijker te maken, kun je gebruik maken van speciale kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen kun je 24 uur per dag downloaden via www.almeersekermis.nl.

Openingstijden

De kermis in Almere Centrum is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Alleen op maandag 5 juni sluit de kermis om 22.00 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl