Flevoziekenhuis zoekt nieuwe oogartsen

Foto: Google Street View

Alle vier de oogartsen zullen het Flevoziekenhuis verlaten. Drie van de vier vertrekken per 1 januari volgend jaar, de vierde had eerder al aangekondigd bij een ander ziekenhuis te gaan werken. Als gevolg hiervan is het Flevoziekenhuis zoekende naar nieuwe oogartsen.

Oogheelkunde

Het Flevoziekenhuis wil oogheelkundezorg blijven leveren. Zij werken samen met huisartsen, opticiens, orthoptisten en optometristen in het Oogzorgnetwerk. Hierdoor kunnen afspraken makkelijker gecombineerd worden, ook met andere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Het Flevoziekenhuis wil deze zorg blijven bieden. Daarom zijn zij begonnen met het werven van nieuwe oogartsen. Huidige patiënten kunnen volgend jaar gewoon terecht bij de opvolgers van de huidige specialisten.

Reden van vertrek

De oogartsen wilden de mogelijkheid tot samenwerken met een concurrerende partij onderzoeken. Nadat het ziekenhuis heeft aangegeven dit onverstandig te vinden, hebben de artsen hun vertrek aangekondigd.

Patiënten

De patiënten van Oogheelkunde zullen een brief ontvangen waarin zij over de situatie worden geïnformeerd. Voor vragen over afspraken kan gebeld worden met 036-868 66 70. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Mail dan naar [email protected]

Zie ook: