ASC Waterwijk wint derde oefenwedstrijd met 1-2 tegen Zeewolde

28 aug , 19:20 Gemeente
image 10 66c475c3b4edf

Waterwijk behaalt overwinning in voorbereiding op competitie

In Zeewolde heeft ASC Waterwijk tegen de club van die naam ook de derde oefenwedstrijd gewonnen. De ploeg van trainer Ryan Smart trok met 1-2 uiteindelijk aan het langste eind.

Matig voetbal in de eerste helft

Tijdens de eerste helft speelde Waterwijk een matige partij met wat organisatorische problemen en balverlies. Ondanks de kansen van de thuisclub, bleven doelpunten uit. Waterwijk nam uiteindelijk de leiding met een goal van Fantieau Wirjoredjo: 0-1. Zeewolde trok de stand voor de rust gelijk.

Uitstekende prestatie in tweede helft

In de tweede helft was een sterkere Waterwijk te zien na aanpassingen van trainer Ryan Smart. Zeewolde verdedigde voornamelijk terwijl Waterwijk vaak op hun helft te vinden was. De Almeerders beloond met een doelpunt van Reno van Pelt: 1-2 uit een mooie aanval.

Eerste bekerwedstrijd voor Waterwijk

Komende zaterdag speelt Waterwijk de eerste bekerwedstrijd tegen FC De Bilt om 14:00 uur.