16 kavels Nobelhorst gereserveerd tijdens voorverkoop

Foto: Jim Barton/cc-by-sa-2.0 Generic

Afgelopen vrijdag ging de voorverkoop van nieuwe kavels in Nobelhorst van start. Een groot succes. Ook deze keer sliepen er weer een aantal potentiële kopers voor de deur van de informatieschuur om zo als eerste te kunnen kiezen voor hun droomkavel. 21 nieuwe zelfbouwkavels gingen er in de verkoop. Vrijdagavond werden er hiervan al 16 gereserveerd. Het was een drukte van belang in de informatieschuur van waaruit de kavels werden verkocht.

Voorverkoop

Het ging deze keer om een voorverkoop van zelfbouwkavels. Nieuw voor Almere. De werkelijke koop van de kavels vindt plaats in september van dit jaar, maar met deze ‘voorverkoop’ willen wij kopers vast de kans bieden om hun favoriete kavel nu alvast te reserveren. In september wordt de vrijblijvende reservering vanuit de voorverkoop omgezet naar een reguliere reservering en gaat de verkoopprocedure officieel van start. Dat is ook het moment dat de grond daadwerkelijk uitgegeven wordt.

Wonen aan het water

De kavels liggen in de Bosrandbuurt en hebben een prachtige en vrije ligging aan het water. Op deze kavels kunnen vrijstaande en twee-onder-een-kap-huizen worden gebouwd. Om zelfbouw in Nobelhorst voor meer mensen mogelijk te maken, zijn er in dit veld ook kavels waarop in een rij gebouwd kan worden. U bouwt dus uw eigen huis tegen het huis van de buren aan. Middenin het veld ligt een ‘buurtkavel’. Deze kan door en met de buurt worden ingericht met bijvoorbeeld een waterspeelplaats of misschien wel een zwemvijver. Er zijn nog een paar kavels beschikbaar.

Op www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl staat meer informatie.

Nobelhorst – het dorp van Almere

In Almere Hout ontstaat – buurtje voor buurtje – een compleet nieuw dorp: Nobelhorst! Ideaal gelegen tussen bos en weiland en Almere Haven, het stadshart van Almere en het Gooi bereikt u in tien autominuten. In het gezelligste dorp van Almere kunt u zelf bouwen, kopen, huren of ondernemen. En het leuke is: in Nobelhorst heeft u invloed op hoe uw buurt er straks uitziet. Over de inrichting en het beheer van de wijk beslissen de bewoners mee.

Meer informatie op www.nobelhorst.nl.
Op Nobelsleven kunt u lezen hoe het is voor de kopers om te slapen voor hun droomkavel: http://nobelsleven.nl/2015/in-de-rij-voor-je-droomhuis-net-als-vroeger/

Bericht overgenomen van:

Zie ook:

Meer: Almere Hout