Acht dagen Kermis Almere Buiten

Foto: common.sense

De kermis in Almere Buiten breidt uit. Er staan niet alleen grotere attracties als de Heart Breaker, American Wipp, Heroes City XXL, Polyp, Discotrain en de Breakdance, maar er komt ook twee keer een meet&greet voor de allerkleinsten. Daarbij  duurt deze kermis voor het eerst in de Almeerse ‘kermisgeschiedenis’ maar liefst acht dagen. Van woensdag 29 maart tot en met woensdag 5 april staat de kermis opgesteld op het evenemententerrein naast het winkelcentrum aan de Evenaar. Omdat het in Almere op woensdag altijd Eurodag is, hebben kermisliefhebbers twee keer voordeel. Zowel op 29 maart als op 5 april is het Eurodag!

Ook aan de kleine kermisfans is gedacht. Naast attracties als de teacups, minicars en de minizweefmolen is er twee keer een meet & greet. Op vrijdag 31 maart om 19.00 uur komen Buurman en Buurman naar de kermis voor een fotomomentje met deze onhandige klussers. Op maandagavond 3 april om 19.00 uur bezoekt een van de Pokémons de kermis.

Woensdag is Eurodag

Zowel op woensdag 29 maart als op woensdag 5 april is het Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor slechts één euro of met één euro korting toegankelijk.

Download nú kortingsbonnen

Om het bezoek aan de kermis nog aantrekkelijker te maken, kun je gebruik maken van speciale kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen kun je 24 uur per dag downloaden via www.almeersekermis.nl.

Openingstijden 

De kermis in Almere Buiten is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur en op woensdag 5 april van 13.00 tot 22.00 uur.

Meer info: almeersekermis.nl