Yuki en Yuri zoeken nieuwe baas

Foto: dierenasiel almere

Deze twee mooie broers zijn in het asiel gekomen en zoeken samen een nieuw baasje. Helaas moest hun vorige baasje door omstandigheden met pijn in het hart afstand van ze doen. Yuki en Yuri, een heerlijk stoer stel dat gek is op knuffelen en aandacht. De mannen zijn een fraaie verschijning; groot en prachtig gebouwd. Ze zijn geboren op 31 augustus 2013.

In het dierenasiel gedragen ze zich momenteel nog niet heel stoer omdat de nieuwe omgeving best wel heel spannend is. Maar zodra deze twee kereltjes de aandacht weer krijgen van een eigen baasje dan komt hun leuke karakter weer naar boven. Een lekkere tuin is wel een must voor de heren. Regelmatig een frisse neus halen of een kikker vangen behoort tot één van hun hobby’s. Omdat ze het fijn vinden om thuis ook af en toe wat rust te pakken, willen ze liever niet bij kleine kinderen wonen. Ook met honden kunnen zij niet worden geplaatst.

Hebben deze kanjers uw hart sneller doen kloppen? Kom dan langs bij het asiel en ontdek hoe leuk ze zijn. Ze zitten met smart te wachten op een nieuw baasje waar ze de rest van hun leven gelukkig mogen zijn.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik