Vasco zoekt gouden mandje

Dan sta je ineens op straat na jaren van, in jouw ogen, mooie vriendschap. Je baasje is in geen velden of wegen meer te bekennen en je wordt aan je lot overgelaten. Dit droevige verhaal overkwam Vasco, een prachtige Amerikaanse Bulldog die uiteindelijk in het dierenasiel terecht kwam. Een geweldige hond die nu, na al die jaren, nog steeds op zoek is naar liefde en aandacht en een onbezorgde toekomst.

Na alles wat Vasco heeft meegemaakt, heeft hij nog steeds een gezonde dosis energie en gaat hij er graag op uit. Een heerlijke bos- of strandwandeling staat hoog op zijn verlanglijstje. Hij vindt het fantastisch om met balletjes of stokken te spelen, houdt van zwemmen en geniet met volle teugen van de dagelijkse beweging. Wel is het beter om hem aan de riem te houden want loslopen gaat nog niet altijd even goed.

Vasco is geboren in 2009 en gecastreerd. Hij kan het niet met katten vinden maar zou wel kunnen wonen bij een stabiele teef. Omdat hij soms wat onzeker kan zijn en daardoor fel kan reageren, zoekt het asiel een ervaren baas die hier mee om weet te gaan. Hij heeft duidelijke leiding nodig omdat hij moet weten waar hij aan toe is. Vasco wordt liever niet bij kinderen geplaatst. Verder is Vasco echt ontzettend lief en vindt hij een knuffel op z’n tijd erg fijn.

Dierenasiel Almere hoopt met deze oproep zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat Vasco eindelijk eens echt kan gaan genieten van zijn leven. Bent u voor deze lieve man gevallen? Kom dan kennis met hem maken en ervaar Vasco’s geweldige karakter.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

(geschreven door: Karin van Emmerik)