Open dag bij dierenasiel Almere

Foto: Dierenasiel Almere

De Open Dag van Dierenasiel Almere, die traditiegetrouw rondom Werelddierendag wordt houden, vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 oktober. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen achter de schermen bij het dierenasiel in combinatie met een bezoek aan de rommelmarkt.

Loop langs bij de honden, katten, konijnen en andere dieren die dagelijks met veel liefde worden verzorgd door de medewerkers en de vele vrijwilligers van het asiel. Heeft u een vraag? Stel deze gerust en kom meer te weten over de dieren en hun verzorging.

Op de rommelmarkt kunt u terecht voor leuke tweedehands spulletjes. Voor een zacht prijsje tikt u de leukste huishoudelijke artikelen, kleding, boeken en andere spulletjes op de kop. Niet alleen buiten bij de kraampjes maar ook binnen kunt u rondsnuffelen bij de tweedehands hoek. Of breng eens een bezoekje aan de dames die een tarotlegging voor u kunnen doen. Heeft u trek in koffie, thee, frisdrank of iets lekkers? Geen nood want bij de snackkraam kunt u terecht voor een lekkere versnapering. De gehele opbrengst van deze dag gaat naar de dieren.

Rondom het dierenasiel kunt u vrij parkeren. Reserveer zaterdag 7 oktober alvast in uw agenda en kom langs op de Groene Kadeweg 24!