Olivier en Lady willen altijd bij elkaar blijven

Foto: dierenasiel almere

Konijntjes zijn niet graag alleen. Maar dat betekent nog niet dat je ze aan elk ander konijntje kunt koppelen. Het acht maanden oude voedstertje Lady kan hier over meepraten. Bij haar vorige baasje werd zij geplaatst bij een ram die zij absoluut niet aantrekkelijk vond. Hierdoor belandde zij in het dierenasiel. Maar dit was voor haar een geluk bij een ongeluk want hier ontmoette zij de charmante ram Olivier. Olivier en Lady, beide ongeveer van dezelfde leeftijd, zijn een match made in heaven en ze willen daarom graag samen oud worden.

Deze twee zeer jonge konijntjes zijn sinds hun ontmoeting onafscheidelijk. Olivier is op straat gevonden en als zwervertje binnengekomen. Dat was voor hem geen leuke ervaring maar Lady zorgde ervoor dat hij alles nu wat minder spannend vindt. Samen vormen ze een vriendelijk koppeltje en vullen ze elkaar prima aan. Dit prachtige donkergrijze manneke vindt het ook absoluut geen probleem dat zijn vriendinnetje wat groter is dan hij.

Olivier en Lady zouden heel goed bij kinderen geplaatst kunnen worden. Beide konijnen zijn nog heel jong en kunnen nog een heleboel leren. Ze zijn op zoek naar een iemand die ze met veel liefde en aandacht wil verzorgen. Heeft u de ruimte en bent u op zoek naar twee konijntjes? Kom vrijblijvend langs in het asiel en vraag de verzorgers naar dit lieve stel.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur.