Okura is absoluut de moeite waard om kennis mee te komen maken.

Foto:

Deze week brengt Dierenasiel Almere een heel speciale hond onder de aandacht. Okura is absoluut de moeite waard om kennis mee te komen maken. Zij is misschien dan wel een senior, met een prachtige grijze snoet, maar ze staat nog volop in het leven en heeft genoeg energie om leuke dingen met haar nieuwe baas te gaan ondernemen. Aan heerlijke wandelingen en activiteiten beleeft zij veel plezier.

Wie geïnteresseerd is in Okura, die ontmoet een prachtige hond met een enorme motivatie om samen te werken en denkspelletjes te doen. Okura heeft al veel geleerd toen zij meedeed aan het trainingsprogramma van Dutch Cell Dogs (www.dutchcelldogs.nl). Okura is een kruising Dog, klein van stuk en geboren op 17 februari 2008. In het begin moet ze aan je wennen, maar zodra het ijs gebroken is dan is zij een vriendin voor het leven. Ze zoekt een huisje zonder honden, katten en kinderen. Een rustig huisje waar zij alle aandacht krijgt en veel met haar baasje kan knuffelen.

Ben jij die liefdevolle persoon waar Okura de rest van haar leven gelukkig mag zijn? Kom dan kennis met haar maken. Tijdens een wandeling kom je er al gauw achter hoe geweldig zij is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)