Nova zoekt nieuwe baas

Foto: dierenasiel almere

Waarom deze prachtige dame nog geen huisje gevonden heeft? Geen idee. Maar na deze oproep hoopt Dierenasiel Almere dat daar snel verandering in komt. Want wie op zoek is naar een geweldige gezinshond, die heeft aan Nova echt een vriendin voor het leven. Deze lieverd is namelijk gek op mensen en vindt het heerlijk om erbij te horen. Nova straalt één en al liefde en vrolijkheid uit.

Nova is een jonge hond, geboren op 25 november 2015. Ondanks dat zij als vondeling in het asiel terecht is gekomen, staat zij zeer positief in het leven. Nova is altijd blij en enthousiast. Voor Nova is het leven één groot feest. Een beetje extra lichaamsbeweging kan ze wel gebruiken omdat zij last heeft van overgewicht. In het asiel werkt zij hard aan haar figuur en haar conditie. Gelukkig is ze gek op wandelen en langzaamaan komen haar mooie vormen weer terug in haar lijf. Nova reageert in het asiel erg positief op een grote knappe reu. Hoe zij op kleine hondjes en katten reageert is nog niet bekend.

Nova hoort thuis bij lieve mensen en het is haar van harte gegund. Bent u op zoek naar een leuke hond? Kom haar dan in levende lijve ontmoeten en ervaar haar vrolijke en lieve karakter.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)