Muppet zoekt gouden adres

Dierenasiel Almere hoopt dat er zich lieve mensen melden die dit zachtaardige en aandoenlijke dametje op leeftijd nog een mooie oude dag willen bieden. Het is voor poes Muppet een zware opgave om na 18 prachtige jaren in vrijheid, ineens de dagen te moeten slijten in een dierenasiel.

Muppet heeft haar hele leven kunnen genieten van de buitenlucht en dat deed zij dan ook maar al te graag. Toen haar vorige baasje besloot om haar niet meer naar buiten te laten, werd zij ongelukkig en onzindelijk. Daarom werd zij naar het asiel gebracht waar werd ontdekt dat zij een blaasontsteking had. Inmiddels is zij hiervoor behandeld en doet ze alles weer keurig op de bak.

De overgang van een vrij leven naar een leven in het asiel doet dit lieve poesje geen goed en ze heeft moeite om te wennen. Ze was ook gewend om heerlijk thuis op de bank te liggen en soms trok zij zich ook even terug omdat ze behoefte had aan rust. Nu hoopt dit oude dametje van harte dat ze haar laatste jaren in een warm en rustig huisje mag wonen bij mensen die haar de aandacht kunnen bieden die ze zo hard nodig heeft.

Welke lieve mensen willen dit prachtige poesje nog een goede oude dag bieden? U kunt zonder afspraak langskomen in het asiel en haar in levende lijve ontmoeten. Ze zal u eeuwig dankbaar zijn en u alle liefde geven die zij in zich heeft. (Klik op de foto in de fotogalerij om Muppet beter te zien)

Dierenasiel Almere
Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

(geschreven door: Karin van Emmerik)