Muis zoekt een nieuwe eigenaar

Foto: dierenasiel almere

Het postuur en zijn naam passen niet zo heel goed bij elkaar. Deze schoonheid heet Muis maar hij heeft absoluut niet het postuur van een muis. Hij is zelfs op dieet omdat hij overgewicht heeft. Goede lichaamsbeweging zou voor hem geen overbodige luxe zijn. Dan is het ook nog eens de kunst om lekkere dingetjes te laten staan. En dat valt niet mee voor deze levensgenieter.

Muis is een prachtige grote vent en blaast volgende maand acht kaarsjes uit. Toen hij in het asiel kwam moest hij wel even wennen, het is ook allemaal niet niks zo’n verandering. Het is een kat met een heerlijk karakter. En als Muis eenmaal aan je gewend is dan is het een enorme knuffelkont die graag op je schoot kruipt. Overdag vindt hij het heerlijk om buiten een ommetje te maken en een frisse neus te kunnen halen. Hij zou het goed kunnen vinden met een lieve poes maar zijn grootste wens is toch om een huisje voor zichzelf te hebben. Het is een stoere kater en andere katten vindt hij nu eenmaal niet altijd even aardig. Maar des te liever is hij voor zijn baasje(s).

Geeft u een asielkat een tweede kans en bent u op zoek naar een knappe, lieve en aanhankelijke kat? Kom dan eens kennis maken met deze prachtige glanzende zwarte kater.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

Geschreven door: Karin van Emmerik