Mickey na zeven jaar weer thuis

Foto:

Eigenaar Ilse moest zeven jaar wachten op haar lieve Mickey
Heel goed nieuws van de Dierenambulance Midden Nederland

Begin deze week hebben wij een kat opgehaald die er erg slecht uitzag. Kat had een chip met goede registratie maar helaas werd er niet opgenomen.
We hebben hem in onze opvang gezet met lekker eten, drinken en warm mandje. Onze meldkamer probeerde later op de dag het telefoonnummer nog eens te bellen en wat bleek… Mickey is 7 jaar geleden op 4 jarige leeftijd weggelopen en na heel veel zoekpogingen nooit meer iets van vernomen. Zijn baasje Ilse uit Almere was ook verbijsterd dat wij belden en moest het even verwerken. Ze zat op dat moment in Nijmegen en zou de volgende dag meteen komen.
Ze kon het gewoon niet geloven maar het was hem echt en Mickey herkende haar ook meteen.
Ze is met hem naar een dierenarts gegaan om zijn lichamelijke conditie te laten checken maar ondanks dat hij nog maar 2.8 kilo woog en een luchtweginfectie heeft, is het verder alleen een kwestie van aansterken en heel veel knuffelen .
Dit is één van de dingen die ons werk zo geweldig maakt en het geeft zoveel voldoening dat we dit mogen meemaken van dichtbij dat we er weer voor een lange tijd tegen kunnen want dit gebeurt natuurlijk niet dagelijks.
Lijkt het jou ook wel wat? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Dierenambulance Midden Nederland.