Max zoekt een warme mand

Bent u op zoek naar een schat van een hondje? Maak dan eens kennis met Max, een kruising Pincher van amper twee jaar jong. Een keurig opgevoed hondje waar helaas, door de gezondheidsproblemen van zijn vorige eigenaar, niet meer voor gezorgd kon worden. Een ideaal gezinshondje met een sociaal karakter.

Max kan het prima vinden met andere honden en houdt van een stevige wandeling. Het is een vrolijk hondje dat gewend is aan kleine kinderen. Een paar uurtjes alleen zijn is voor Max geen probleem, dan past hij graag even op het huis. Max is een leergierig hondje dat hier en daar nog best een beetje training kan gebruiken. Zo kan hij weleens de aandacht van het baasje verliezen zodra hij een ander hondje ziet. Op nieuwe situaties kan hij soms wat onzeker reageren maar met de juiste begeleiding komt dat helemaal goed. Max is gewoon een heerlijk kereltje dat graag een gezellig nieuw huisje vindt.

Wilt u Max in levende lijve ontmoeten en ervaren hoe leuk hij is? Aarzel dan niet en maak kennis met dit vrolijke hondje bij Dierenasiel Almere.

Dierenasiel Almere
Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik)