Lia en Trish zoeken nieuw huisje

Foto: dierenasiel almere

Twee vondelingetjes belanden na hun zwerversbestaan uiteindelijk in het asiel. Hier worden ze goed verzorgd en zitten ze warm en droog. Deze twee pluizige konijntjes, genaamd Lia en Trish, zijn er inmiddels helemaal klaar voor om op zoek te gaan naar een nieuw huisje waar ze aandacht en liefde krijgen.

Omdat beide konijntjes gevonden zijn, is er over hun achtergrond weinig bekend. Ze kunnen het allebei goed vinden met andere konijntjes en zouden dus ook prima bij andere konijnen geplaatst kunnen worden. Ook zijn het erg vriendelijke konijntjes voor kinderen. Oppakken en aaien vinden ze nog wel erg spannend. Maar met veel geduld en aandacht moet het vast lukken om ze hier aan te laten wennen.

Lia is een voedster en Trish een gecastreerd mannetje. Omdat ze als stel gevonden zijn, worden ze ook samen geplaatst. Op dit moment zitten ze nog in een binnenverblijf maar zodra het weer het toelaat, zouden ze ook lekker buiten kunnen huppelen.

Wie biedt dit lieve stel een goed leven? Wilt u ze in levende lijve ontmoeten en ervaren hoe leuk ze zijn? Breng dan eens vrijblijvend een bezoekje aan Dierenasiel Almere.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur

Geschreven door: Karin van Emmerik