Hunter zoekt een plezierig onderdak

Foto: dierenasiel almere

Je verbaast je er steeds opnieuw over, maar het gebeurt helaas nog steeds al te vaak. Honden die aan hun lot worden overgelaten en als vondeling uiteindelijk in het dierenasiel terecht komen. Dit overkwam deze lekkere lobbes met de naam Hunter. Ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, heeft hij een heerlijk vrolijk en blij karakter. Hij heeft alleen even de tijd nodig om u beter te leren kennen.

Hunter is nog erg jong, geboren op 26 februari 2017. Het is een ongecastreerde reu in de bloei van zijn leven. Omdat Hunter gevonden is, is er weinig over hem bekend. Hunter is een held op sokken met een onzeker hartje dat wel op de juiste plek zit bij hem. Als hij je eenmaal kent dan verandert hij in een ontzettend speelse en enthousiaste blije hond. Het is nog niet bekend hoe hij op andere honden, katten en kinderen reageert. Maar omdat hij nog zo jong is, en een enorm lief karakter heeft, kan hij hierin nog een heleboel leren bij zijn nieuwe baasje. Deze uitbundige puber verdient een warm en liefdevol huis bij mensen die leuke dingen met hem willen ondernemen en wellicht een cursus met hem willen volgen.

Bent u op zoek naar een leuke hond en wilt u weten of Hunter bij u past? Kom dan eens langs bij het asiel en ervaar tijdens een wandeling hoe leuk hij is.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)