Gouden mandje gezocht voor twee lieve katjes

Foto: dierenasiel almere

Op zoek naar twee leuke katjes die één en al vrolijkheid met zich meebrengen? Dan is kennismaken met dit guitige stel echt een aanrader. Moederpoesje Cherry en haar kitten Ezra willen graag samen een nieuw leven tegemoet gaan bij mensen die ze alles kunnen bieden wat ze nodig hebben om gelukkig te worden.

Het driejarige poesje Cherry kwam hoogzwanger in het asiel terecht. Op 29 maart 2018 beviel zij van drie prachtige kittens. Na haar bevalling vond zij samen met haar kroost tijdelijke opvang in een gastgezin. Inmiddels hebben twee kittens van haar een fijn huisje gevonden en zijn Cherry en haar zoontje Ezra weer terug in het asiel. Beide katjes zijn inmiddels gesteriliseerd en klaar voor een nieuwe start.

Poesje Cherry en katertje Ezra zijn superlief, ondeugend en heel erg speels. Ze zijn nog jong genoeg om aan een rustige hond, kinderen of andere katten te kunnen wennen. Een huis met een tuin zou natuurlijk geweldig zijn.

Wilt u kennis komen maken met dit jolige stel? Kom vrijblijvend langs bij Dierenasiel Almere, ontmoet ze in levende lijve en ervaar hoe leuk ze zijn.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)