Gouden mandje gezocht voor Quinn

Ook al doen ze er alles aan bij Dierenasiel Almere om alle dieren aandacht en goede verzorging te geven, een eigen mandje in een huissituatie is nog altijd het allerbeste. Dit geldt absoluut voor Quinn, een ontzettend leuk hondje op leeftijd dat smacht naar een nieuw baasje. Met zijn prachtige oogjes kijkt hij je vragend aan. Het zou een prachtig kerstcadeau voor hem zijn.

Quinn is een kruising middenslag gecastreerde reu, geboren op 1 april 2003. Quinn is erg sociaal naar andere hondjes en erg lief voor mensen. Hoe hij op katten reageert is niet bekend. Met kleine kinderen woont hij liever niet samen want die zijn veel te druk. Oudere rustige kinderen zijn geen probleem. Ondanks zijn hoge leeftijd is Quinn nog lekker actief en een heerlijke wandeling is voor Quinn nog altijd favoriet. Omdat hij een beetje slechthorend is, is loslopen niet zo’n goed idee. Maar een wandeling aan de riem vindt Quinn geweldig.

Wilt u deze lieve, sociale hond leren kennen? Kunt u hem die rustige huissituatie bieden waar hij zo naar verlangt? U bent meer dan welkom om kennis met hem te komen maken, lekker met hem te wandelen en zijn blijdschap te ervaren!

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur.

(geschreven door: Karin van Emmerik)