Gouden mandje gezocht voor Papi

Foto: dierenasiel almere

Wat een prachtige hond! Wanneer je het hondenverblijf binnentreedt dan kun je niet om deze schitterende Anatolische Herder heen. Dit is Papi, op zoek naar een plek waar hij de boel mag bewaken en heerlijk de hele dag los kan lopen in een omheinde omgeving. Want Papi is niet alleen een knappe verschijning, maar ook een hond met een functie. Hij hoopt dan ook dat deze oproep mensen gaat bereiken die hem het leven willen bieden dat bij hem past.

Papi is een echte terreinhond die niet gewend is aan een huissituatie. Het is een hond met een prima karakter maar je moet hem niet onderschatten. In het begin was hij wat lomp en ging hij vooral graag z’n eigen gang. Inmiddels hebben de verzorgers hem wat respect bijgebracht en is hij veranderd. Papi kan het heel erg goed vinden met teefjes, maar niet met reuen. Hij is gecastreerd en geboren in november 2012. Deze mooie knul staat nog vol in het leven en wil er alles uithalen wat erin zit.

Mag Papi bij u op het terrein rondlopen en voor de rest van zijn leven genieten van zijn rol als waakhond? Kom langs bij het asiel en maak kennis met deze stoere knappe hond.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)