Gouden mandje gezocht voor onafscheidelijk duo

Twee prachtige konijntjes, genaamd Luna en Tiffy, zijn op zoek naar een nieuw baasje. Omdat het echt een stelletje is, worden ze alleen samen geplaatst. Helaas moest hun vorige eigenaar afstand van ze doen vanwege een allergie. Met hun karakter zit het wel goed. Het zijn twee ontzettend lieve konijntjes die prima geplaatst kunnen worden bij een gezin met kinderen.

Tiffy laat zich graag aaien en ook af en toe oppakken. Luna vindt het iets spannender maar is toch ook altijd erg vriendelijk. Hij heeft een mooie witte vacht die wel wat verzorging nodig heeft, maar dat vindt Luna geen probleem. Bij Dierenasiel Almere leven ze lekker buiten. Dit is dan ook hun grootste wens voor de rest van hun leven. Ze dromen ervan om bij een lief baasje in een groot hok met een mooie ren terecht te komen zodat ze heerlijk de ruimte hebben. Tiffy is een zwart/wit gesteriliseerde voedster en geboren in 2010. Luna is een gecastreerde ram. Dit prachtige witte Angora konijn is geboren in 2012.

Heeft u interesse in deze twee lieverds? Heeft u de ruimte en zou u het wel gezellig vinden om twee van die vrolijke konijntjes in de tuin te zien huppelen? Kom dan eens vrijblijvend langs bij het asiel en maak kennis met Tiffy en Luna.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur.