Gouden mandje gezocht voor konijn

Foto: Dierenasiel Almere

Moederkonijn Pleun is samen met een ongecastreerd rammetje op straat gevonden en was ook nog eens zwanger. Op 3 augustus 2017 heeft zij drie prachtige gezonde kindertjes op de wereld gezet. Eén van de konijntjes is inmiddels besproken maar twee van de kleine kleuterkonijntjes zoeken nog een nieuw huisje en mogen in de eerste week van oktober geadopteerd worden.

De twee donkerste kleuterkonijntjes zijn nog op zoek naar een nieuw baasje. Eén van hen is een ram en de ander is een voedster. Het bruin/witte konijntje is al besproken.

Uiteraard zoekt Pleuntje ook een nieuw huisje. Omdat konijnen niet alleen worden geplaatst, zoekt het asiel voor dit mooie zwart/witte konijn een plekje bij een leuk gecastreerd vriendje of een lief vriendinnetje. Hoe oud zij precies is dat weet men niet omdat zij als volwassen konijn is gevonden. Pleun is een ontzettend lief konijn en zou het geweldig vinden om bij een gezin met kinderen geplaatst te worden.

Ben jij op zoek naar een konijntje? Aarzel dan niet en kom langs bij Dierenasiel Almere om dit lieve stel in levende lijve te ontmoeten. Zij kunnen alvast besproken worden en in oktober opgehaald worden.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel:
Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
www.dierenasielalmere.nl