Gouden mandje gezocht voor Basje

Een prachtige rood/bruine kater, geboren in 2004, is op zoek naar een gouden mandje. Deze gecastreerde kater is al een beetje op leeftijd en heet Basje. Dit is hem absoluut nog niet aan te zien want Basje blaakt van gezondheid en kijkt nog lekker pittig uit zijn ogen. Het is een vrijgevochten kater die het liefste de hele dag zijn eigen gangetje kan gaan.

Basje is een beetje op zichzelf en gaat graag de hele dag naar buiten. Hij is absoluut niet schuw voor mensen maar hij houdt niet van knuffelen en aaien. Een gezin met kinderen, andere katten of een hond zijn aan Basje niet besteed. Basje houdt van het buitenleven en gaat drukte uit de weg. Omdat hij regelmatig naast de bak op een andere vaste plek poept, is het verstandig om een extra bak voor hem te plaatsen.

Welke lieve mensen hebben voor Basje een plek waar hij kan genieten van het buitenleven en zijn eigen gang mag gaan? Bent u gevallen voor zijn prachtige uiterlijk en kunt u hem de ruimte geven die hij nodig heeft? Dierenasiel Almere hoopt van harte dat hij snel een huisje vindt waar hij gelukkig oud mag worden.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden dierenasiel: maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur.

(geschreven door: Karin van Emmerik)