Drie hondjes zoeken nieuw adres

Foto: dierenasiel almere

Deze week doet het dierenasiel een wel héél bijzondere oproep. Maar liefst drie hondjes, die al hun hele leven samen zijn, zijn op zoek naar een baasje die ze samen wil adopteren. Nathan, Whisper en Rosa zijn onafscheidelijk en enorm aan elkaar gehecht. Het zou dan ook verschrikkelijk zijn om dit guitige stel uit elkaar te halen. De vorige eigenaar kon helaas door gezondheidsredenen niet meer voor het drietal zorgen. Het is een uitzonderlijke oproep, maar hopelijk niet onmogelijk.

Nathan is geboren op 24 februari 2010. Hij is nieuwsgierig, vriendelijk en vol interesse naar mensen. Whisper, geboren op 17 april 2007, is een kruising Tibetaanse Terriër. Erg vriendelijk en vrolijk maar hij heeft iets meer tijd nodig om je te leren kennen. Rosa, geboren op 10 maart 2008, is een kruising Border Terriër. Ook zij houdt van mensen en zal iedereen enthousiast begroeten.

Andere honden zijn voor hen geen probleem, die vinden ze leuk om mee om te gaan. Ook kunnen ze prima met katten overweg. Kinderen zijn ze alleen buiten gewend. De hondjes zijn eraan gewend om even alleen thuis te zijn.

Zou u deze vrolijke, enthousiaste en vooral enorm lieve hondjes een fijn leven willen geven? Kom Nathan, Whisper en Rosa dan eens in levende lijve ontmoeten. Wie oh wie maakt deze schatjes weer gelukkig?

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

(geschreven door: Karin van Emmerik)