Dierenasiel wordt in zonnetje gezet

Foto: dierenasiel almere

Dierenasiel Almere wordt op dinsdag 12 juni in het zonnetje gezet door 16 enthousiaste trainees van Talentontwikkelaar ‘Spring Professional’. Door het opknappen van faciliteiten en het inzamelen van kleding, leveren de trainees een positieve bijdrage aan het dierenwelzijn.

De trainees helpen met het inzamelen van oude kleding en oud papier waarvoor het asiel een vergoeding krijgt van de gemeente. Verder werken de trainees zich in het zweet voor het asiel door het opknappen en verbeteren van bestaande voorzieningen.

De trainees hebben besloten om Dierenasiel Almere in het zonnetje te zetten om zodoende de mensen te belonen die zich al jarenlang hard maken voor alle dieren in de regio Almere. Spring Professional heeft als onderdeel van het persoonlijk ontwikkelprogramma het organiseren van een impactday : een dag met activiteiten voor een doelgroep die het goed kan gebruiken. Op deze manier ervaren de trainees hoe het is om een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij en doen ze ervaring op met projectmatig werken.

Spring Professional Traineeships
Elke organisatie in elke sector staat voor een immense uitdaging: de digitale transformatie zit in een stroomversnelling en er is geen weg terug. Bedrijven moeten de juiste mensen aan boord hebben om de verandering door te voeren. Daarom is Spring Professional opgericht. Dat is een win-win: organisaties halen gedreven talent in huis en de talenten doen ervaring op en leren de uitdagingen van het bedrijfsleven kennen. Met volledig op maat gemaakte traineeships helpt Spring Professional young professionals zelfverzekerd aan de slag te gaan. Wat er op iemands CV staat is daarbij niet zo belangrijk – belangrijker is persoonlijke
ambitie, denkstijl, leervermogen en motivatie.