Dame Snoes zoekt nieuw adres

Foto: dierenasiel almere

Deze week wil Snoes zich graag aan u voorstellen. Deze lieve dame is afgestaan door haar vorige eigenaar omdat ze regelmatig een poosje de hort op ging en dan een tijdje niet thuiskwam. Nu zit zij in het dierenasiel en is zij op zoek naar een fijn thuis, speciaal voor haar, waar ze voor de rest van haar leven gelukkig mag zijn en de aandacht krijgt die zij zo nodig heeft.

Snoes is een ongelooflijk lief en zachtaardig katje dat graag een aai en een knuffel komt halen en heerlijk naast je op de bank wil liggen. Zij is ongeveer 11 jaar en staat nog volop in het leven. Snoes is op zoek naar een plekje zonder andere huisdieren en kleine kinderen. Ergens waar zij rust en liefde krijgt en waar zij ook af en toe naar buiten kan om te genieten van de buitenlucht. Zij haalt graag een frisse neus of ligt lekker in het zonnetje. Een huis met een tuin of een flink balkon is dan ook een grote wens van Snoes.

Voor Snoes zoekt het dierenasiel lieve mensen die van knuffelen houden en die haar de tijd willen geven om aan haar nieuwe leven te wennen. U bent van harte welkom om deze knappe poes in levende lijve te komen ontmoeten!

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

Geschreven door: Karin van Emmerik