Bollie zoekt lief baasje

Foto: dierenasiel almere

Wat jammer dat in deze periode weer zoveel mensen op zoek gaan naar een kitten terwijl het asiel vol zit met hele leuke katten die ooit ook kitten zijn geweest. Neem bijvoorbeeld Bollie. Zeg nou zelf, als je dit lieve koppie ziet dan gaat je hart toch direct sneller kloppen? Bollie is een heel zachtaardig poesje dat misschien niet direct opvalt in het asiel omdat ze soms wat verlegen is. Maar het is poesje met een heerlijk karakter en is zeker de moeite waard om kennis mee te komen maken.

Bollie is amper vier jaar jong en wil graag nog heel veel mooie jaren doorbrengen bij een lief baasje. Ze heeft misschien wat tijd nodig om aan je te wennen. Maar zodra het ijs gebroken is dan verandert zij in een aanhankelijk en knuffelig dametje. Bollie heeft altijd binnen gewoond en zou dus prima in een appartement kunnen wonen. Ze heeft een klein hartruisje en ze heeft behoefte aan rust omdat ze epilepsie zou kunnen krijgen van stress. Hier hoeft ze overigens geen medicatie voor te slikken. Maar daarom is het wel beter dat ze niet bij drukke kinderen wordt geplaatst. Ze kan het goed vinden met andere katten maar niet met honden. Bollie is een probleemloos katje dat absoluut een tweede kans verdient.

Bent u op zoek naar een leuk en aanhankelijk katje? Kom gezellig langs bij Dierenasiel Almere en maak kennis met Bollie. Zij zal u hier eeuwig dankbaar voor zijn.

Adres: Groene Kadeweg 24, 1332 BW Almere
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag 10.00-12.30 uur en 13.30-16.00 uur
Telefoon: 088 – 200 2100
http://www.dierenasielalmere.nl/

Geschreven door: Karin van Emmerik