Baco heeft eindelijk zijn draai gevonden

Foto: dierenasiel

Het Dierenasiel Almere heeft na lang zoeken Baco eindelijk een goede plek gegeven

´Soms hebben we honden die niet gelukkig zijn als ze in een huissituatie moeten leven. Een voorbeeld hiervan is onze grote vriend Baco. Baco is meerdere keren herplaatst geweest in huiselijke situaties en helaas is dat elke keer niet succesvol geweest. Uiteindelijk hebben we besloten om voor Baco een plekje te zoeken waar hij zijn eigen gang kan gaan (Met een leuk hondenvriendinnetje) en waar hij kan doen wat hij het beste kan, bewaken.

Voor Baco hebben we deze perfecte plek gevonden. Na ongeveer 3,5 jaar asieltijd heeft Baco een plekje gevonden met een prachtige grote hondendame en dagelijks heerlijk een kluifje en een knuffel van eigen eigenaar. Snachts houd Baco het terrein van zijn baasje op en top veilig.

Het volgende bericht hebben wij over Baco ontvangen enkele weken na zijn plaatsing:
Zoals beloofd zouden wij foto’s sturen van Baco op zijn nieuwe plekje. En hoe het nu met hem gaat! Hij kan het heel goed met Tessa (Kangal) vinden. Zoals jullie zeiden slapen ze soms samen in 1 hok lekker knuffelend. Hij is erg druk en goed waaks, onze kangal volgt hem op het gebied van waaks zijn na en blaft mee! De pallet heeft de eerste week Baco niet overleefd… (Zie foto) Verder gaat het uitstekend en zijn we heel blij dat het een match was en we voor Baco hebben gekozen!´