AAP zoekt voor kerstvakantie vrijwilligers

Stichting AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen en wasberen. Bij AAP verbeteren we op een duurzame manier het welzijn van deze uitheemse, niet gedomesticeerde dieren. Dit lukt ons door praktische opvang te combineren met wetgeving en beleid. Dweilen met de kraan dicht, noemen we dat.

Wij hebben zo’n 90 mensen in (loon)dienst en meer dan 200 vrijwilligers, gevestigd midden in het groen bij Almere. Nergens kun je zo direct het resultaat van je werk zien: elk dier dat we onder onze hoede nemen, knapt op. AAP onderscheidt zich door een enorme gedrevenheid en een professionele, open bedrijfscultuur. Onze kernwaarden toegankelijk, toegewijd en inventief vormen hierbij een belangrijke leidraad.

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn? Heb je in de kerstvakantie vrije tijd die je wilt inzetten voor AAP?

Meldt je dan aan voor de komende kerstperiode! AAP zoekt:

Vrijwilligers Dierverzorging (m/v)
Vrijwilligers Centrale Voerkeuken (m/v)

Minimaal 5 dagen (08:30-17:10) beschikbaar in de kerstvakantie

Jouw rol

Als vrijwilliger in de dierverzorging help je de ervaren dierverzorgers met de dagelijkse werkzaamheden. Ongeveer 60% van je taken bestaan uit schoonmaakwerkzaamheden in- en rond de dierverblijven. Daarnaast help je bij het maken van verrijking en eventueel andere voorkomende werkzaamheden.
Als vrijwilliger in de Centrale Voerkeuken help je met het afwegen van de diëten en het snijden van groente en fruit voor alle dieren van AAP. Daarnaast maak je je werkplek aan het eind van de dag weer schoon en help je bij eventueel andere voorkomende werkzaamheden.

Jouw bagage

Je vindt het leuk om je handen uit je mouwen te steken * Je bent in goede fysieke gezondheid * Je hebt affiniteit met de doelstellingen van Stichting AAP * Je staat achter het hands-off beleid zoals beschreven op de website van AAP * Je bent nauwkeurig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken * Je beschikt over een basiskennis Engels in taal en geschrift * minimale leeftijd 16 jaar.

Ons aanbod

Een unieke werkplek in een open, internationale dierenwelzijnsorganisatie * een kijkje achter de schermen * een actieve ervaring van het dagelijks werk bij AAP * prettige en informele werksfeer * reiskostenvergoeding * gratis, biologisch verantwoorde lunch *.

Meer weten of direct reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamara Arts, Coördinator Vrijwilligers, via [email protected] of telefoon 036 523 87 87.
Stuur je motivatie voor 10 december a.s. via de sollicitatiebutton van onze website of per mail onder vermelding van nummer 2017-VW11-Kerst naar [email protected]

Ook als je voor langere termijn één dag per week beschikbaar bent om te helpen!